Hoe start je een pubquiz?

Mogelijkheden van een pubquiz

De mogelijkheid van een pubquiz is dat je de quiz online kan doen tegelijk met verschillende deelnemers tegelijk en met verschillende apparaten zoals computer, tablet of telefoon. Wanneer je een pubquiz hebt aangemaakt of hebt gekopieerd vanuit een bestaande pubquiz kan je een pubquiz starten voor gebruik.

Hoe start je en pupquiz?

Voorwaarden van een pubquiz

Voorwaarden om een pubquiz te kunnen starten is wel dat de vanaf en einde tijd plus datum valt binnen het start moment van de pubquiz. Is dit niet het geval dan moet je de pubquiz aanpassen.

Als je de pubquiz hebt gestart door op de “selecteer actie” drop down button te klikken kies dan voor starten. Je ziet het scherm wat hierboven staat.

Als organisator zie je in het start scherm links gegevens over de pubquiz en rechts hoeveel deelnemers zich hebben aangemeld op deze pubquiz.

Gegevens over de pubquiz

Allereerst zie je een pincode deze pincode is uniek. Met deze pincode kunnen deelnemers zich online aanmelden op jouw pubquiz.

Onder de pincode staat de link waar deelnemers zich op kunnen aanmelden met de pincode. Als een deelnemer zich heeft aangemeld verschijnt de naam rechts op het scherm.

Verder wordt de omschrijving van de pubquiz vermeld samen met de aanvangstijd en einde tijd plus datum wanneer de pubquiz open staat om gespeeld te kunnen worden.

De pubquiz starten

Als iedereen zich heeft aangemeld dan kan je klikken op de button “begin de quiz”. Er verschijnt een scherm die aftelt van 10 naar 0, bij 0 kan je klikken op de button vraag 1 en start de pubquiz.

0

0 comments

No comments on this article, or your comment is not yet approved!

Comment on article

Please enter your name.
Please provide a valid email address.
Vul een titel in voor je reactie
Please type your comment.

Support

Need more SEO help? Search for answers to your questions in our articles, or ask us your question

Latest contributions

Blog artikelen


2023 © HostingBe.com CMS versie 2.2.3 hostingbe.com owner of Toetsmaken

Powered by Bootstrap 5