Pubquiz maken

Pub quiz maken

Het maken van een pub quiz is vrij eenvoudig, om een pub quiz te kunnen maken die je eerst minimaal 5 vragen te maken voor de pub quiz. De vragen kun je maken onder vragen en dan vraag toevoegen. Selecteer bij categorie “pub quiz vragen”. Alle vragen die je maakt onder de categorie pub quiz vragen kan je koppelen aan een pub quiz.

Als je de vragen hebt aangemaakt voor de pub quiz, ga dan naar pub quiz en dan pub quiz toevoegen. Geef je pub quiz een naam, vul een omschrijving in (waar gaat jouw pub quiz over en hoeveel vragen zijn het). Kies of je de pub quiz wil delen (openbaar) of privé wilt houden. Kies de aanvangstijd en tijd van einde en selecteer daarna de datum. Binnen deze periode staat de quiz openen en kan die benaderd worden via het internet door de spelers. Klik op de button "pub quiz toevoegen".

Je hebt nu een pub quiz aangemaakt maar let op er zijn nog geen vragen gekoppeld aan deze pub quiz. Ga terug naar pub quiz overzicht en selecteer de actie vragen van de pub quiz die je net hebt aangemaakt. De vragen verschijnen welke allemaal in de categorie pub quiz vragen zijn aangemaakt.

Selecteer de vragen welke je wilt koppelen aan deze pub quiz en klik op de button “vragen koppelen”. De vragen zijn nu gekoppeld aan de pub quiz. Als je de pub quiz wilt starten klik dan op selecteer actie en dan starten.

Gefeliciteerd je hebt nu je eerste pub quiz gemaakt.

1

0 comments

No comments on this article, or your comment is not yet approved!

Comment on article

Please enter your name.
Please provide a valid email address.
Vul een titel in voor je reactie
Please type your comment.

Support

Need more SEO help? Search for answers to your questions in our articles, or ask us your question

Latest contributions

Blog artikelen


2023 © HostingBe.com CMS versie 2.2.3 hostingbe.com owner of Toetsmaken

Powered by Bootstrap 5